Lämna material

Den optimala rutinen är att ni skall slippa lämna material till oss genom att vi tar emot/hämtar materialet direkt elektroniskt och/eller genom att vi är er leverantörsfakturaadress. Via samarbete med bankgirocentralen kan vi även sätta upp en leverantörsfakturaadress som går direkt till en inskanningscentral.

Att ge oss läsfullmakt till bolagets konto (bankfullmakt) samt utse oss till deklarationsombud är ett bra sätt att snabbt komma igång.

En beskrivning av vilket material ni behöver lämna finns här.

Om ni ändå måste lämna material kan ni göra det på något av följande sätt

E-post Kontakta oss för e-postadress
Google Drive Kontakta oss för delningsadress
Besök
Posta
Skicka med paket

E-post

Direkt ni har ett regelbundet och återkommande flöde av material via e-post får ni en egen e-postadress hos oss. Till denna e-postadress mailar ni ert material. Via e-postadressen hamnar ert material i en egen arbetskö som vi bearbetar med jämna mellanrum.

Om ni tar emot leverantörsfakturor via e-post kan ni med fördel be leverantörerna skicka leverantörsfakturor till denna e-postadress. Leverantörsfakturorna kommer då er tillhanda via vår attestrutin.

Besök

Om ni har vägarna förbi kan ni lämna ert material direkt på vårt kontor. Adressen hittar ni här.

Om ni lämnar material utanför våra öppettider går det bra att lämna materialet i vår brevlåda. Tjocka kuvert går ner i brevlådan, det gör däremot inte pärmar.

Posta

Ni kan posta ert material som brev. Vår erfarenhet är att material som postas kommer fram. Adressen hittar ni här.

Skicka med paket

Om ni vill vara absolut säker på att materialet skall komma fram rekommenderar vi att skicka materialet med en speditionsfirma, t ex PostNord, Schenker, DHL eller UPS. Med dessa bolag får ni ett kollinummer som går att spåra.

OBS! När ni skickar paket, var noga med att skicka företagspaket (PostNords Parcel) och inte utlämning till serviceställe (Collect). Om ni skickar med utlämning till serviceställe tar vi betalt för tiden det tar att hämta ut paketet.