Arbeta hos oss

Om Ekonomibolaget Notima AB

Notima är ett litet och trivsamt bolag som arbetar med redovisning för mindre och medelstora företag. Bolaget har funnits sedan 2007 och besitter en gedigen erfarenhet av redovisning. Vårt kontor ligger i en trivsam lokal i Vendelsö, Haninge.

Vi strävar efter att utveckla effektiva rutiner, god ordning och ett ändamålsenligt systemstöd.

Notima arbetar med ett flertal olika redovisnings- och affärssystem. Vi är inte låsta vid ett specifikt system (vi föredrar dock bl a Fortnox och öppna affärssystem). Vi har gärna dialog med våra kunder på hur vi hjälper dem i deras verksamhet på bästa sätt. Om du tycker om att få inblick i olika verksamheter och gillar att analysera och förbättra finns här stora möjligheter att utvecklas tillsammans med våra kunder.

Vi växer och söker därför ännu en

Redovisningsekonom


Arbetsuppgifter

Arbetet innebär stort eget ansvar för ”dina” företag, som finns inom olika branscher, där du sköter allt från kontering till årsredovisning. Dina arbetsuppgifter kommer bl a att vara löpande redovisning, månadsavstämningar och finansiell rapportering till företagsledare / intressenter. Därutöver sköter du uppföljning mot kunder, skatterapportering (inklusive EU och internationella transaktioner) samt lönehantering. I jobbet ingår även in- och utbetalningar via fil.

På byrån kommer vi att vara fyra personer och du rapporterar till VD. Vi delar lokal med några av byråns kunder, vilket gör att totalt åtta personer har sin arbetsplats i vår lokal.

Kvalifikationer

Du har relevant högskoleutbildning och/eller yrkesutbildning inom ekonomi/redovisning och gärna några års yrkeserfarenhet inom området. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av byrå.

Du har god datorvana och behärskar Excel, Word och filhantering.

God svenska i tal och skrift är ett krav. Affärs/redovisningsengelska är meriterande, liksom tidigare vana av affärssystem (ex MS Navision).

Som person är du positiv, strukturerad och noggrann. Du trivs med att arbeta självständigt och rutinorienterat. Du får gärna vara IT-intresserad.

Omfattning 50-100% beroende på omständigheter och önskemål.

Provanställning tillämpas.

För dig som är intresserad av att utveckla dig inom redovisning, import/export, lagar, rådgivning och affärssystem finns det stora möjligheter.

Ansökan tas emot via e-post
rekrytering@notima.se

Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Kontaktperson för mer info om tjänsten

Daniel Tamm, 08 409 049 51