Ekonomibolaget Notima

Vi är en heltäckande redovisningsbyrå som tillhandahåller ekonomitjänster för mindre och mellanstora företag/föreningar.
Vi strävar efter att på ett modernt och effektivt sätt lösa våra uppgifter. Bl a strävar vi efter så mycket digital hantering som möjligt.

Graf uppåt

När skall man anlita en redovisningsbyrå?

Om din tid är viktig och din affärsidé och ditt intresse går ut på annat än att administrera ekonomin i ditt företag skall du anlita en byrå. Vi anser att det smidigaste är att ta kontakt med en byrå direkt du skall starta ditt företag. Genom att involvera byrå direkt undviker man många problem som kan uppstå i t ex rapporteringen mot skatteverket.

Varför skall man anlita en redovisningsbyrå?

En byrå jobbar hela tiden med ekonomi. En byrå har ett flertal klienter och kan därmed hålla koll på de flesta ekonomifrågor löpande. Byrån kan ge dig råd eftersom de har erfarenhet av fler företag än bara ditt. Byråns intresse är att vara insatt i redovisning, skatter och alla frågor som hör till det. Byrån hjälper dig att organisera din administration.

Om du skall sköta ditt företag och samtidigt hålla koll på allt inom redovisningsområdet kommer du att få väldigt mycket att göra. Om du känner att du tjänar mer pengar på den tid du lägger ned på det du är bra på än vad det kostar i tid och energi att göra all redovisning själv, kommer du att känna en lättnad att överlämna redovisningen till en byrå.

Kom igång

Läs mer här om hur du kommer igång med att anlita oss för era redovisningsbehov.